28 jul 2006, 15:19

Kрай 

  Poesía
1008 0 2

Kрай

Върви си-всичко приключи

Върви си-нима не разбра?

Когато вратата към себе си за мен заключи аз пророних сълза,

Ала животът продължи настъпиха светли,изпълнени със смях дни,

Забравих устните ти.

Нима желаеш да се върнеш отново?

Нима желаеш да превърнеш леда в огън,

а жарта да ме изгаря наново?

Това е краят-всичко завинаги приключи...

Дори да те искам не бих те имала отново

Във мене остана достойнство и мъничко огън...

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??