Jul 28, 2006, 3:19 PM

Kрай 

  Poetry
1004 0 2

Kрай

Върви си-всичко приключи

Върви си-нима не разбра?

Когато вратата към себе си за мен заключи аз пророних сълза,

Ала животът продължи настъпиха светли,изпълнени със смях дни,

Забравих устните ти.

Нима желаеш да се върнеш отново?

Нима желаеш да превърнеш леда в огън,

а жарта да ме изгаря наново?

Това е краят-всичко завинаги приключи...

Дори да те искам не бих те имала отново

Във мене остана достойнство и мъничко огън...

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??