2 jun 2009, 22:30

Красива 

  Poesía » Otra
475 0 2
Тъй красива е
пустата жена.
Красива, красива.
С своите извивки
тъй те завладява.
С чаровните усмивки
все те покорява.
С погледа си жаден
на колене те поставя.
Сила и разум - що е то?
Любов и радост,
зов и страст
в тебе тя оставя.
Искаш едно -
секунда живот
под нейното крило.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??