11 oct 2009, 1:13

Красива 

  Poesía » De amor
667 0 1

                    Красива

 

Дали са ти казвали, че красива си много,
навярно случвало се е много това,
знай от мене, че всичко е вярно -
за бога, "красива" е нищо това!

Красива е дума за тебе обидна,
много слабо описва те, знай,
навярно нивга не ще се измисли
точната дума за тебе, комай!

Но вече спирам аз тебе да хваля,
знам, че го знаеш всичко това,
ако ли не... вече ти казах -
най-красива си ти на света!

© Самотен Самотник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??