11 окт. 2009 г., 01:13

Красива 

  Поэзия » Любовная
665 0 1

                    Красива

 

Дали са ти казвали, че красива си много,
навярно случвало се е много това,
знай от мене, че всичко е вярно -
за бога, "красива" е нищо това!

Красива е дума за тебе обидна,
много слабо описва те, знай,
навярно нивга не ще се измисли
точната дума за тебе, комай!

Но вече спирам аз тебе да хваля,
знам, че го знаеш всичко това,
ако ли не... вече ти казах -
най-красива си ти на света!

© Самотен Самотник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??