10 feb 2012, 12:47

Красива любов 

  Poesía » De amor
862 0 1

Взе ти в ръце моето сърце.                                                                                                       Моето сърце, разбито на две.                                                                                                     Горя аз от страст в твоята власт.                                                                                              Твоята власт ме остави без глас.                                                                                               Даде живот на една прекрасна любов.                                                                                     Красива любов е наш благослов.                                                                                                                                

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз пък ще съм критична!
    Не може на тази възраст да пишете така - дори 13-годишните са по-оригинални в изказа си.
    Това и за текст на чалга песен не става...
Propuestas
: ??:??