29 sept 2011, 15:43

Красива робиня! 

  Poesía » De amor
520 0 1

 

През огън и вода.

През буря и тишина.

Някъде в далечината,

в една страна.

Преди години родила се е тя.

 

С черни коси като нощта.

С лице светло като утринта.

С нейната  усмивка

озарява всяка душа.

 

Но животът я превърнал

в робиня на любовта.

 

И сега има щастие и тъга.

В красивите очи

на тази жена!

 

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??