През огън и вода.
През буря и тишина.
Някъде в далечината,
в една страна.
Преди години родила се е тя.
С черни коси като нощта.
С лице светло като утринта.
С нейната усмивка
озарява всяка душа.
Но животът я превърнал
в робиня на любовта.
И сега има щастие и тъга.
В красивите очи
на тази жена!
© Надя Донкова All rights reserved.