21 ene 2014, 22:28

Красива си, Боже 

  Poesía » De amor
487 0 1

С изречени думи

на глас те рисувам.

По есенни шуми

с молива бесувам.

 

Със цветна палитра

в платно те поставям.

И с четката хитра

на щрих те оставям.

 

Със цвят от дъгата

портрета ти правя.

А в мен по снагата

страстта се изправя.

 

Красива си, Боже!

Очите ми пълниш.

Но искам да можеш

душа да напълниш!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??