Очи красиви като сияние в нощта,
лице прекрасно изрисувано като картина,
устни нежни като цвете,
усмивка придаваща светлина,
сърце туптящо в ритъма на любовта.
Така прекрасна като гледката към необятното море.
Ти излъчваш топлина и доброта,
и състрадателна си към милите деца.
Ти искрена и честна си без да мислиш
на никому злото.
Ти знаеш, че за всичко си има цена и
правиш това от което има нужда света.
Ти не се страхуваш да изкажеш това,
което те тревожи,
Ти моя красива Зайндора - покровителката на любовта.
© Иван Абушев Todos los derechos reservados