18.02.2020 г., 20:19 ч.

Красивата Зайндора 

  Поезия » Любовна
508 0 0

 

Очи красиви като сияние в нощта,
лице прекрасно изрисувано като картина,
устни нежни като цвете,
усмивка придаваща светлина,
сърце туптящо в ритъма на любовта.

 

Така прекрасна като гледката към необятното море.

 

Ти излъчваш топлина и доброта,
и състрадателна си към милите деца.

 

Ти искрена и честна си без да мислиш
на никому злото.

 

Ти знаеш, че за всичко си има цена и
правиш това от което има нужда света.

 

Ти не се страхуваш да изкажеш това,
което те тревожи,

Ти моя красива Зайндора - покровителката на любовта.

© Иван Абушев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??