23 ene 2020, 12:03

Красиви чувства 

  Poesía » De amor
611 1 0

Отрова

е копнежът ми безумен.

 

Отровно 

е твоето разумие.

 

Отровно

пак е,щом сърцето затрепти.

 

Отровно,

когато болката усетиш ти.

 

Отровна,

любовта,нали?

 

Отровен,

Остави ме,нека ме боли.

© Исмигюл Хаджиеминова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??