23.01.2020 г., 12:03 ч.

Красиви чувства 

  Поезия » Любовна
609 1 0

Отрова

е копнежът ми безумен.

 

Отровно 

е твоето разумие.

 

Отровно

пак е,щом сърцето затрепти.

 

Отровно,

когато болката усетиш ти.

 

Отровна,

любовта,нали?

 

Отровен,

Остави ме,нека ме боли.

© Исмигюл Хаджиеминова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??