30 mar 2007, 12:12

Красиво срещу грозно 

  Poesía
1356 0 0
Едно красиво нещо може да те накара да се усмихнеш. Едно грозно нещо може да те подтикне да плачеш. Едно красиво нещо, погубено от едно грозно нещо е това, вече е света, в който живееш !

© Гергана Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??