21 ago 2014, 18:22

Красота Сияеща 

  Poesía » De amor
441 0 1

Слънцето вече залязваше, давайки път на луната,

седяхме заедно, гледайки залеза в далечината.

Светлината се отразяваше в косите ти златни,

галени от вятъра, красиви и необятни.

 

В един момент,изведнъж осъзнах,

не мога да склоня поглед от захлас.

Както гледаше залеза небесен,

запя тиха, шеговита песен.

 

Обзе ме изведнъж чувство на тъга,

ще мога ли да живея без тази красота?

© Здравко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми картината в която се потопих.

    Поздрави, Здравко!
Propuestas
: ??:??