28 dic 2021, 18:45

Красотата 

  Poesía » De amor
727 1 1

Помня теб - красотата,

що в мечтите ми стои -

най-прекрасната, жената,

ела, та сърце да устои

и на най-големите беди,

че животът е мъка, борба,

ела, с мене злото победи,

нека бъда твоята съдба!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??