Заспах със образа ти и сънувах,
че с теб сме двама във нощта,
Разбрах, за тебе съществувах,
живее в мене любовта.
Душата ти докоснах нежно,
потънах в твоите очи…
Нощта те скриваше вълшебно,
но с тебе ни обедини.
Когато месецът погледна
със обич в нашите лица,
във мислите ми се прокрадна,
че си единствен във света,
че красотата съществува,
че във сърцето ми е тя,
душата ми ще се любува
на нея даже през деня!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados