Очаквам с нетърпение нощта,
когато всички спят.
За да остана в тъмното сама
със мислите за теб.
Изплуват... слънчевата ти усмивка,
немирните коси,
хвърчило, пареща милувка
и... галещи очи!
Оставам малко. Всички спят,
а утрото напира...
В очакване съм на нощта!
О, миг... не спирай!!!
© Детелина Todos los derechos reservados