2 dic 2015, 12:48  

Крава майка 

  Poesía » Otra
412 0 0

Сучи, сине, сучи!

 
Добре, че момче се роди,
че да имаш по-кратички дни.
Затвори тези влажни очи!
Забрави! Забрави! Забрави
всички твои братя, сестри;
всички мои деца без бащи.
Прости! Не тъжи! Забрави!
 
Сучи, сине, сучи!
 
Това пусто мляко е твое!
Не е тяхно; дори не е мое!
Ако можеш ме пресуши!
От машини са тези следи.
Давай! Недей се плаши!
Ако можеш ме пресуши!
Да се свършва, да спре да боли.
 
Сучи, сине, сучи!
 
Това дяволско мляко гори!
И на тях им създава бели - 
смърт и болести. За пари!
 
Сучи, сине, сучи!
 
Чух, че някой избягал в гори!
Един на милион, дано да си ти!
Питай, но не ги ритай ти!
И те като нас са добри.
Просто вярват в лоши лъжи
и пасат не трева, а хартии.
 
Сучи, сине, сучи!
Докато мама се мъчи.
 
Сучи, сине, сучи!
Докато мама мучи и мълчи.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??