2 oct 2008, 13:52

Края на света 

  Poesía
501 0 1

Края на света

 

В кристалното кълбо на тишината

виждам края на света.

И един въпрос върти ми се в главата:

любовта ли ще спаси света?

 

Изчезна нейде вярата във Бога,

изчезна и силата на любовта.

Опитвам се да ги намеря, но не мога.

Душата ми потъва в пустота.

 

Война и смърт, болка и тъга,

и омраза вечна обгърнаха света.

И питам всекиго от вас сега:

Нима това е края на света?

 

В кристалното кълбо на тишината

виждам края на света.

На Бога се моля да махне тъмнината

и да върне светлината на света.

 

© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • !?!?!?!?!? В 4 куплета на три пъти да римуваш думата "света" със самата себе си............талант се иска!!!!!!!!!Всеки го не може!!!!
Propuestas
: ??:??