16 oct 2009, 0:08

Краят на приказката 

  Poesía » De amor
553 0 1

Краят на прикзката

 

В някой тих, дъждовен ден

тази прикзка ще свърши

с остър нож в едната ръка

и измачкан лист в другата:

 

Обичах - твърде много...

страдах... и горях,

извършвах грях след грях.

Плаках и ранявах...

ставах, но кървях...

Забравях... може би за ден,

за час, за миг...

но после споменът се връщаше

по-жив, по-парещ и погубващ!

Крещях - без глас,

плачех - без сълзи,

обичах отдалеч...

И твърде много ме обичаха...

твърде много любов

във един живот...

Но повече едва ли може

сърцето ми да побере...

 

И ето за това приказката свършва -

твърде рано... твърде прозаично...

твърде много любов имаше в нея,

твърде много любов...

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много хубаво начално четиристишие. И финалното е добро. Средата я поразработи и поизчисти малко. Надявам се, че няма да се разсърдиш за съвета ми.
    Добро утро!

    п.п.: "Краят на прикАзката" - изпуснала си едно А. Случва се.
Propuestas
: ??:??