7 nov 2022, 16:37

Крехък свят 

  Poesía » Verso acróstico
491 0 0

Умолява се да се
Чете и пише, и прилежно усвоява!
Инак 
Този крехък свят
Е и
Лишен от мощ - със злото да се справя...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??