27 may 2009, 16:58

„Крепости” 

  Poesía » Filosófica
782 0 2

Чувам, когато не искам…

Усещам без да искам…

Думи безчет

и чувства подред.

Мисли летят…

Празни улици и смрад…

Пълна чаша…

Изпушена цигара…

Хора се редуват,

а чувства не съществуват…

Понякога мечтая

И се колебая…

Кашон с играчки

и тъпи закачки…

Сигурно се присмивам,

А насън унивам…

Говор без думи

и чувства безчет…

Това е светът без ред!

© Йоана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??