Чувам, когато не искам…
Усещам без да искам…
Думи безчет
и чувства подред.
Мисли летят…
Празни улици и смрад…
Пълна чаша…
Изпушена цигара…
Хора се редуват,
а чувства не съществуват…
Понякога мечтая
И се колебая…
Кашон с играчки
и тъпи закачки…
Сигурно се присмивам,
А насън унивам…
Говор без думи
и чувства безчет…
Това е светът без ред!
© Йоана Иванова Всички права запазени