Сънувай, сънувай ти, страннико млад,
лети, отпусни се, светът е за нас.
Какво, че "Безумци!" ще вика тълпата?
На мечтите наши това е цената...
Но хубава лудост! Нашата младост!
И сълзи ще има, и моменти на радост...
Но дори да се гмуркам, а после потъвам,
аз знам, че ще с моята вяра изплувам.
Литни! Литни сега! Веднъж осмелил се -
узнал би как свят във вълшебство гради се...
© Светлана Todos los derechos reservados