4 апр. 2009 г., 00:41

Криле 

  Поэзия
544 0 0

 

 

Сънувай, сънувай ти, страннико млад,

лети, отпусни се, светът е за нас.

Какво, че "Безумци!" ще вика тълпата?

На мечтите наши това е цената...

 

 

Но хубава лудост! Нашата младост!

И сълзи ще има, и моменти на радост...

Но дори да се гмуркам, а после потъвам,

аз знам, че ще с моята вяра изплувам.

 

 

Литни! Литни сега! Веднъж осмелил се -

узнал би как свят във вълшебство гради се...

 

© Светлана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??