12 feb 2015, 22:05

Крилете ми 

  Poesía
528 0 3

 

КРИЛЕТЕ МИ

/Изповед на една Муза/

 

Надежда Павлова /Перличка/

 

Крилете ми не са от този свят.

Приемах земни образи. За кратко. 

Видяхте ме във образ на жена.

Бях горска фея. Цвете. И русалка.

 

Поисках Любовта си да ви дам

и вие я приехте уж. С усмивка.

За вас създадох морския си храм -

от думи. Цветове. И друго нищо.

 

Тъй малко ли видя ви се това?

На никого ли Храмът не е нужен?

Захвърлихте крилете ми в пожар.

За всички Любовта остана чужда...

 

Предложихте ми лъжесвобода 

чрез робство на корона от илюзии. 

Зазидахте душата ми в стена...

Обрекохте ме сляпо на бездушие...

 

Това е... Точно тук ще замълча. 

Да сте щастливи ще ви пожелая.

Да сбъдвате мечтите си докрай.

Обичайте и вярвайте! Това е...

 

Крилете ми не са от този свят. 

В пожара земен няма да загинат.

Отново ще летя. И ще творя.

И Любовта ми няма да премине. 

 

12.02.2015

© Надежда Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ..................................................................
    НЯМАМ ДУМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ЕДНО ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ВЪЛШЕБНИ НЕЩА,КОИТО СЪМ ЧЕЛА.........
    НО И ЕДНО ОТ НАЙ РЕАЛНИТЕ,НАЙ ИСТИНСКИТЕ...........................
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Благодаря Ви!
  • Чудесно!
Propuestas
: ??:??