20 jul 2012, 9:34

Криминална приказка 

  Poesía » De humor
652 0 1

 

Нощ е вече в гората,
но под звездите и луната
никой в тоз момент не спи,
а всички правят куп пари!

Кумчо Вълчо, сводник стар,
накичен с злато като цар,
се е запътил с БМВ-то
при Кума Лиса на шосето.

Ежко Бежко, млад апаш,
разбива с железен лост гараж,
че ако извади той късмет,
ще е с пара дни наред!

Зайо Байо, наркодилър,
от гората е той най-хитър,
с нито съвест нито срам
той продава грам след грам.

Баба Меца за пари
е готова да умре дори
и сега с своя син
тя произвежда анфетамин.

И Косе Босе, голям лихвар,
служи с пари като другар,
но за който не върне заем,
дървен Господ щял да играе!

© Калоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Споменал си доста работи. Така че стихчето е смислено и изчерпателно.
    Въпреки това, можеш да се постараеш повече за ритъма. Той е важен.
Propuestas
: ??:??