17 jul 2010, 9:55

Кристална нежност 

  Poesía » De amor
780 0 2

 

От извора искам вода да отпия,
да топна във нея свойте ръце
и гледка вълшебна с очи да открия,
дано да олекне на мойто сърцe!

В кристалната нежност да видя лицето,
да срещна очите си в бистра вода ,
и устни с усмивка, дошла от сърцето,
докато изчезнат след мойта сълза!

Сълза след сълза вълни ще направят,
така ще погълнат лицето ми в миг!
Дали толкоз бързо сърцата забравят,
щом няма го вече любимият лик?

Недей ме забравя, помни ме те моля,
кристалната нежност недей да виниш,
когато ме няма - дори по неволя
очи не затваряй, в сърцето си виж!

Там сигурно има местенце, аз зная,
в което си скътал единствено мен!
И там ще стоя, на любов ще ухая,
а ти ще усещаш ден подир ден!

 

 

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??