11 oct 2007, 10:50

Критика към... 

  Poesía
486 0 1

                Критика към един мъжки

егоцентричен колектив с три жени

в него, членуващи по стечение на

                  обстоятелствата…

Лани джибри се предадоха,

Вена агънце ни даде.

Само че кои го ядоха?!

Трите някой ни предаде!

 

Пък не бяхме само трите,

бате Сашко, бате Мите

във Бургас ги известиха,

там от мъка се напиха!

 

Може да съм малко бременна,

може да е само временно.

Тъй не биваше да правите!

В ядене да ни забравите!!!

© Надежда Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??