Oct 11, 2007, 10:50 AM

Критика към... 

  Poetry
485 0 1

                Критика към един мъжки

егоцентричен колектив с три жени

в него, членуващи по стечение на

                  обстоятелствата…

Лани джибри се предадоха,

Вена агънце ни даде.

Само че кои го ядоха?!

Трите някой ни предаде!

 

Пък не бяхме само трите,

бате Сашко, бате Мите

във Бургас ги известиха,

там от мъка се напиха!

 

Може да съм малко бременна,

може да е само временно.

Тъй не биваше да правите!

В ядене да ни забравите!!!

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??