26 mar 2013, 9:11

Крива поезия 

  Poesía » Filosófica
657 1 0

Не ме измъчвай с твоята поезия...

Велик поет! - На своето падение!

 

Не ме изпитвай с дръзкия си поглед!

Защото вече  знам как гаснеш след зенита...

 

Тъй жалко, как преди го вярвах...!

Сега събирам те от пода, призори - в зорницата...

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??