18 nov 2017, 9:33

Кройка за девойка 

  Poesía
366 0 3

Бродирам в душата си смирение. 

Изплитам нови бримки доброта. 

Да съм смирена май е намерение,

което аз ще сбъдна... Не сега. 

Пришивам си усмивки на лицето.

Кроя си планове. Творя! 

Когато ми престегне деколтето, 

режа и тропосвам веднага. 

Така поддържам визия завидна,

с шев и кройка, с бодче зад игла. 

Сама съм си дизайнерка (привидна). 

Смирена - не. Аз просто съм жена. 

 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

МаЖор 

2017 година. 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??