Бродирам в душата си смирение.
Изплитам нови бримки доброта.
Да съм смирена май е намерение,
което аз ще сбъдна... Не сега.
Пришивам си усмивки на лицето.
Кроя си планове. Творя!
Когато ми престегне деколтето,
режа и тропосвам веднага.
Така поддържам визия завидна,
с шев и кройка, с бодче зад игла.
Сама съм си дизайнерка (привидна).
Смирена - не. Аз просто съм жена.
© Мария Божкова All rights reserved.