1 feb 2007, 22:54

"Кръговрат" 

  Poesía
511 0 2
Бушуващи вихри
Носят обещанията на старото поколение,
Налагат принципи, мечти.
Слушам ги защото нямам вдъхновение,
Нямам четки и бои.

Вихри черни носят тъжна песен -
Напомня за Анатема.
Кога умрях?
Заболя ли го някой от лъжата ми?
Разбра ли някой, че ме е страх?

Бурите в четвъртък
Ще променят денят ми завинаги,
Защото ще им позволя,
Защото ще се влея в тях
За да нося обещания, мечти,
Надеждите на мойто поколение.

01.02.2007

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??