1.02.2007 г., 22:54 ч.

"Кръговрат" 

  Поезия
509 0 2
Бушуващи вихри
Носят обещанията на старото поколение,
Налагат принципи, мечти.
Слушам ги защото нямам вдъхновение,
Нямам четки и бои.

Вихри черни носят тъжна песен -
Напомня за Анатема.
Кога умрях?
Заболя ли го някой от лъжата ми?
Разбра ли някой, че ме е страх?

Бурите в четвъртък
Ще променят денят ми завинаги,
Защото ще им позволя,
Защото ще се влея в тях
За да нося обещания, мечти,
Надеждите на мойто поколение.

01.02.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??