21 sept 2021, 22:17

Кръговрат 

  Poesía
393 2 15

Замина лятото, отлитна, с последните ята на юг.

А есента като магия, усеща се - дошла е тук!

Ще седна вечер с чаша чай, преди отново да заспя,

ще почета и тази вечер май, и бавно ще се потопя

във сънища за свежа пролет, за лято с парещи лъчи.

Ще търся жадно оня поглед, загледан в моите очи.

Ще ходя боса по брега. Щастлива съм и ми личи!

Ще чакам мидички да донесат отново морските вълни.

Загледана в безкрайното небе ще видя отпътуващи ята

и ще въздъхна много тихо – „Отново идва есента“!

 

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??