13 ago 2009, 20:06

Кръговрат 

  Poesía » Otra
508 0 2

Един часът е вече!
Птиците отдавна са заспали.
Слънцето вече иска да става,
но луната грее с пълна сила.

Някои хора вече спят,
а други трудят се усърдно.
Дали за кефа свой
или за другиму - не знам.

В крайна сметка всеки иска
по някакъв начин да е полезен.
След себе си да остави нещо
или поне да е дал нещо на света.

Дали ще помага на хората
като създава и развива бизнес.
Ще твори с четка или химикал.
Той иска просто да остави следа.

Рано или късно в един миг всеки умира!
Друг се ражда, за да съществува и твори.
Въпросът е дали ще иска с правилата
или със съдбата си да е на контра той!

от "Моите житейски умотворения" 

© Георги Дянков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??