21 oct 2015, 18:22

Кръговрат /на приятелките ми/ 

  Poesía
605 0 0

И вода колко тече – помъдряхме, момичета....
Децата ни вече сами свойте рани превързват.
Все по-рядко на воля срещу вятъра тичаме.
А Земята? Тя пак се върти. Както винаги – бързо.

 

Но светът си е същият – пак любов го наричаме.
Ето спираме днес да погледнем смълчани –
синовете ни чакат свойте момичета,
дъщерите ни тръпнат във момчешките длани!

 

Нейна Светлост съдбата си разплита косите
и щедро предлага за всеки по нещо –
със ожулени лакти, но с блясък в очите
наште стари момчета пак ни канят на среща!

© Росица Сертова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??