30 ago 2017, 23:00

Кръщене 

  Poesía
573 1 2

Пияният ми мозък
те създава всеки ден
и те кръщава
във водите течащи
по вените ми.
Бъди по-различен днес,
не ме убивай.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??