29 may 2011, 23:54

Кръв 

  Poesía » Otra
592 0 1

Кръв се стича от очите ми,
кръв се стича от сърцето ми.
Кърви и душата ми.
Убиваш ме сега,
и кръв потича веднага
от вената на моята ръка.
Ако не ме обичаш ти,
по-добре нож забоди в сърцето ми.
Кръвта ще си тече и тече,
да видиш ти колко ме рани,
как отрече се от любовта,
която ти предлагаше едно влюбено дете.

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Намали личните местоимения и кръвта.
Propuestas
: ??:??