КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ
Вчера ми го вдигна шефа,
а пък днеска завистта.
Шефчето ще го напсувам - ще ми мине.
Себе си да псувам - как така?
Апаратче ще си купя,
ще си го следя.
Почне ли да ми се вдига,
ще си псувам завистта.
© Лордли Милордов Todos los derechos reservados