31 окт. 2013 г., 21:42

Кръвното налягане 

  Поэзия » Юмористическая
534 0 4

КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ

 

                        Вчера ми го вдигна шефа,

                        а пък днеска завистта.

                        Шефчето ще го напсувам - ще ми мине.

                        Себе си да псувам - как така?

 

                        Апаратче ще си купя,

                        ще си го следя.

                        Почне ли да ми се вдига,

                        ще си псувам завистта.

 

 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??