17 oct 2007, 12:31

Кръвожадно 

  Poesía
550 0 14
 

Кръвожадно



В душата ти ще бръкна със ръце.

Недрата ти дълбоки ще достигна,

за да изтръгна твоето сърце.

С дивашки вик високо ще го вдигна.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??