18 jun 2014, 15:17

Купчинка есенни листа 

  Poesía » De amor
333 0 2

В очите ми една жена старее...

Тъгува тя за младите ни дни.

И с нея моята глава белее,

в душите ни от времето хладни.

 

Тъгува тя за вечерите майски

огрявани от мъжката любов.

Живее още с утрините райски,

запалени от слънчевия зов.

 

Събрала във очите си небето,

синее женската ù доброта.

В сърцето ù притихнало, морето

залива младата ù суета.

 

В очите ми една жена старее

със същата усмивка на уста.

В душата ù все повече жълтее

купчинката от есенни листа.

 

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Важното е да минеш през всички сезони...
  • "В очите ми една жена старее
    със същата усмивка на уста."
    Хубаво е да остаряваш с усмивка, до любим човек...
    Хареса ми много!
Propuestas
: ??:??