29 ago 2009, 11:51

Купи ми остров 

  Poesía » De amor
718 0 5

     

 

 

 Купи ми остров във Егея  -  

 ела   при  мен  и  забрави  за "нея".

 

 

                                                                                                                                         

© Ганка Гончарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??