Aug 29, 2009, 11:51 AM

Купи ми остров 

  Poetry » Love
732 0 5

     

 

 

 Купи ми остров във Егея  -  

 ела   при  мен  и  забрави  за "нея".

 

 

                                                                                                                                         

© Ганка Гончарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??