Като те гледам и ме втриса.
Крилат и гол. Стрели и лък.
Сърца и рози. Опомни се.
Не знам латински. Нито гък.
Спомни си как преди година,
добре, че можеш да летиш,
та с розовата перушина
навеки да не се простиш.
Не ми минават знаеш тия!
И имаш триминутен срок!
Че чаша вино, ако пия
и ще забравя, че си бог.
Алергия на перушина,
получих, ето пристъп нов.
Лекува се успешно с вино.
Търси си други. За любов.
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados