26 nov 2005, 19:12

Купон до зори 

  Poesía
2379 0 2
Купон до зори

 

Купон в забрава бе това,

остави в сърцата ни следа.

Яко пиене и мъже,

това му трябва на купона да тече.

Танци луди, смях до зори,

флиртове диви и страстни игри.

 

Имаше един сервитьор красив,

с луди танци той бе див.

На двете ни сърцата той плени

и във фантазиите ни се настани.

Запали той в нас искра,

която ни връхлита като вълна.

 

Седмица след тази бурна нощ,

ний се сещаме за тази мощ.

Тази вечер не ще да спре,

а ще се повтори в наште умове.

Останаха от този купон,

красиви спомени за милион!

 

/по действителен случай,
писано от мен и приятелка/

© Диляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??