Купон в забрава бе това,
остави в сърцата ни следа.
Яко пиене и мъже,
това му трябва на купона да тече.
Танци луди, смях до зори,
флиртове диви и страстни игри.
Имаше един сервитьор красив,
с луди танци той бе див.
На двете ни сърцата той плени
и във фантазиите ни се настани.
Запали той в нас искра,
която ни връхлита като вълна.
Седмица след тази бурна нощ,
ний се сещаме за тази мощ.
Тази вечер не ще да спре,
а ще се повтори в наште умове.
Останаха от този купон,
красиви спомени за милион!
/по действителен случай,
© Диляна Все права защищены